Kategorier
Bloggen

Call, break it off

Intentioner utan koppling till handling är jobbigt att utsättas för. Det är lätt att tro på stora ord, pussla ihop känslor som inte finns, försöka bygga en bild av verkligheten där allt stämmer. Men till slut blir det bara walk the walk som gäller, och då avslöjas hur billig relationens byggnadsställning är (ledtråd: Lidl-nivå) Till slut är man nitton och tjejlyssnar på Hell alldeles för många gånger.Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Call, break it off”

I bland påminner du om min 17-åriga emokusin Julia. Men jag älskar dig inte bara trots utan även FÖR det. <3

Stängt för kommentering.