Kategorier
Bloggen

Tent city

Carolyn

Jag och Stefan från Der Spiegel åkte till Sacramento och träffade hemlösa i "tent city". Bra med en reality check mitt i allt bloggande, grubblande, jobbande, cyklande och skrivande. Jag tog lite bilder, imorgon kommer antaglien en artikel om hur Oprah Winfrey lurat hela den amerikanska medievärlden. Först bilderna:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Tent city”

Jag hatar nog inte Oprah faktiskt. Kan inte säga att hon skulle vara ett större hot mot mänskligheten. Kan komma på några tusen andra som står före i kön. Hmm. Efter att ha lunchat med min partner in homeless crime – Stefan, så blir min artikel lite lamare än vad jag tänkt. Men man ska ju inte ljuga. Det ska man inte.

Stängt för kommentering.