Kategorier
Bloggen

Once upon a blog

Säg mig, när ska jag börja blogga på riktigt igen? När ska du känna dig engagerad i det jag skriver på nytt? När ska det som sägs betyda något för mer än mig själv? Har det någonsin funnits något allmängiltigt här eller var det bara något i ögonvrån, en tillfällig fackla? Bara sommaren 2010 kan ge svar.

Västerbron

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Once upon a blog”

Jag tror att man kan bygga upp väldigt mycket inbyggd mening, eller hur man ska säga, tyngd kanske, som ligger kvar ganska länge även när man inte skriver särskilt mycket. Jag tror att du har gjort det.

Typ såhär i mitt huvud: ”Jag gillar Kajen, där skrivs det bra och viktiga saker; jag gillar fortfarande Kajen för han har skrivit bra och viktiga saker; just nu skrivs det inte så mycket men det som skrivs är bra och annars ligger min gillanivå lite konstant i bakhuvudet som en trevlig påminnelse.”

Stängt för kommentering.