Almedalen nästa

Det är valår. Almedalsveckan i Visby kommer att slå alla rekord. Precis som vanligt alltså. Tusentals semiarier och event kommer att avverkas under nästa vecka. Några av dem kommer att besökas av mig. Från lördag till lördag kommer jag att befinna mig i Almedalen och blogga/rapportera för Makthavare.se – som tycker politik är så kul att vi tar det på allvar

Men jag är såklart inte ensam. Det känns kul att ingå i den massiva samling erfarna skribenter som alla ingår i redaktionen för Makthavare.se under veckan, enligt uppgift den största redaktionen i Almedalen. Och att ha varit sex månader i Afghanistan, komma hem, och sen kasta mig in det mingel- och nätverkstätaste eventet i Sverige måste vara något slags rekord i kontrastverkan. Tack för det.

Kommer du att vara i Almedalen? Vet du något särskilt event som du tycker att vi bör bevaka? Eller vill du bara säga hej till en tvåmetersman i skägg? Hör av dig med en kommentar, ett inlägg eller ett mail. Vi ses!

Visby-almedalen

Bild: Google Maps

2 kommentarer

Haha, ja, den bilden var ju ett tag sedan, typ 10kg smalare version av mig själv. 🙂
Jag är gärna med i talkshowen! Säg en dag så dyker jag upp. Tror jag eventuellt kommer förbi som åskådare på söndag morgon i alla fall.