Kategorier
Bloggen

Robyn Keys

Try sleeping with a broken heart med Alicia Keys är en låt som jag alltid kommer förknippa med en kolsvart militärcamp i Afghanistan. Den var i lurarna många gånger, många kvällar.

Och så går Robyn och gör en cover på den. Till råga på allt med Povel bakom trummorna, som vad jag förstår är med i den fasta ensemblen kring Robyn nuförtiden. När jag hörde honom första gången pluggade jag i Halmstad. Det var tre tusen år sedan.

Sweet.

Tack för tipset Joakim.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Robyn Keys”

Stängt för kommentering.