Kategorier
Bloggen

Vädervill

De säger att det är varmt. De säger att de svettas. Jag känner inga årstider längre och jag vet inte när det blev så. Inom loppet av några veckor rörde jag mig från Afghanistans 38-gradiga torra värme till San Franciscos något fuktigare svensk-försommar-året-runt-temperatur för att sedan landa i ett varmt Visby, följt av ett ännu varmare Stockholm. Ja, jag svettas och när jag låter valda delar av min kropp exponeras för solen blir jag solbränd. Men jag tänker inte på det som vare sig något skönt eller något jobbigt.

Fråga mig igen i vinter. Det kan vara så att jag glömt bort hur det var. Det enda jag minns från i vintras var de där iskalla veckorna i februari.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Vädervill”

Stängt för kommentering.