Crop100-rörelsen får genomslag

När jag och Michael Kazarnowizc lanserade projektet Crop100 – The Living With Less Movement blev genomslaget stort. Många kände igen sig i våra tankar och det är kul att se att så många hoppat på utmaningen. När DN.se skrev om Crop100 delade över 3500 personer artikeln på Facebook. Mäktigt!

När jag och Michael Kazarnowizc lanserade projektet Crop100 – The Living With Less Movement blev genomslaget stort. Många kände igen sig i våra tankar och det är kul att se att så många hoppat på utmaningen. När DN.se skrev om Crop100 delades artikeln över 3500 gånger på Facebook av läsarna. Mäktigt!

Våra tankar är förstås inte nya, men förhoppningsvis kan Crop100 få ännu fler att tänka till kring konsumtionsvanor och vad det innebär att prylar och kläder får så stort utrymme i våra liv. Både jag och Michael har gjort intervjuer med flera olika tidningar och radioprogram som kommer att publiceras inom kort. Här är två av de sammanhang vi synts i de senaste dagarna.

TV4 Nyhetsmorgon med Peter Jihde och Tilde De Paula
TV4 Nyhetsmorgon med Peter Jihde och Tilde De Paula

Nu har vi äntligen fått upp länkar till de olika crop100-flödena på vår tumblr-blogg. Där kan du se vad andra gjort sig av med för grejer och inspireras. Gå gärna med i Facebookgruppen för Crop100 också.

3 kommentarer