Makthavare även under Pridefestivalen

Du vet väl att Makthavare.se inte bara bevakar Almedalsveckan utan är en funkis sajt året om? Just nu pågår Pride och redaktionen bevakar festivalen stenhårt under veckan. Jag kom in lite sent efter tre dagar i Berlin, men idag var jag på ett seminarium om makt och ledarskap i utlandsmissioner, arrangerat av HOF (Homo-, bisexuella och transpersoner inom Försvarsmakten). Får se vad det kan tänkas bli resten av veckan. Mitt tips är att du kollar in sajten för den bästa bevakningen av allt som är viktigt (inklusive mingelbilder). Idag gjordes till exempel en grej på att riksdagsledamoten Annelie Enochson (kd) öppet gått till angrepp mot hatbrottslagen och Pride i sin blogg. KD:s talesman i KBT-frågor, Mikael Anefur, är kritisk till Enochsons inlägg.

Jag kan inte riktigt släppa det här med den redaktionella lösningen för Makthavare.se. Måste återkomma till det i ett senare inlägg. Men det är något unikt.