Skaffa dig koll på partiernas entreprenörspolitik

Ska du rösta imorgon? Är du egenföretagare eller entreprenör? Om du vill få en snabbkoll på alla riksdagspartiers entreprenörspolitik skulle jag rekommendera dig att ta en titt på den här samlingssidanNya Affärer.

Mikael Zackrisson har intervjuat Lars Ohly (v), Maria Wetterstrand (mp), Maud Olofsson (c) och Tobias Tobé (m). Själv har jag träffat Göran Hägglund (kd), Luciano Astudillo (s) och Carl B Hamilton (fp).

Alla intervjuer är filmade av videohjältarna Micke Hall respektive Björn Falkevik.

En av de mest uppmärksammade intervjuerna är den med Maud Olofsson. Hennes uttalande om sjukförsäkringen har skapat reaktioner hos både Företagarna och Företagarförbundet. Igår gjorde jag en uppföljning på NyaAffarer.se där jag intervjuar vd respektive förbundssekreteren för de båda organisationerna; "Vilseledande, Maud Olofsson"

Nya-affarer