Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
Grejen med sociala medier är att de är… sociala. Det är ett faktum som ibland glöms bort i tider av optimerade uppdateringar för företagets facebooksida eller automatiserad twitterbevakning…
Jag kommer att sakna Björn och Miriam när de flyttar till San Francisco. Resultatet, featuring Tattly, arbetsnamn: ”Dags att vända blad”
Igår publicerade Computer Sweden en debattartikel av Hans Kulllin (Media Culpa) som kritiserar Anders R Olssons inlägg om bloggarnas brist på inflytande. Ur artikeln Liten blogg kan stjälpa…
Alexander Bard och Fredrik Westerlund har nu svarat på den artikel jag skrev hos SVT Opinion tidigare i veckan. Det är ett bra svar som bekräftar att Liberati…

4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂