Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggskategorier I mat
- Etiketter Burgare, Hamburgare, Hamburger
Jag har fått ett väldans fint vykort från Blingbling som nu pryder min spiselkrans i lägenheten. Helt fantastiskt faktiskt. Tack Bling! Meddelandet var väldigt fint, men jag är…
Attans vad många återfall jag haft de senaste veckorna. De tar lika hårt som vanligt, men i ett kortare tidsspann. Nästan skönt att åka till andra sidan jorden…
Att vara öppen är att avväpna. Genom att rikta ljuset inåt tar jag udden av kritiken. Det gäller att vara steget före sina antagonister. Då kan de aldrig…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂