Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
Idag blev det officiellt vem den riktigt bra kollegan jag pratade om i förra inlägget kommer att bli. Briljanta Yasmine El Rafie hoppar på Alltid nyheter-tåget och vi…
Tidigare i år förlorade Google sin Nordenchef Johan Kinnander till Glife. Nu rekryterar de ny Sverigechef i form av Stina Honkamaa. Hon är vd för mediebyrån Carat men…
Anti-tid. Några veckor som blir ett hål i årstiderna. Det rullar på. Bilen går bra. Mätafårikly spiking.
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂