Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
Igår kväll installerade jag Osom-appen som precis släppts och började direkt fundera över potentiella storsäljande objekt i min ägo som jag skulle kunna lägga ut till försäljning. Idag…
Twitter Are you an activist? Wanna talk? Btw, Here’s a link to MY stories. Facebook Just wanted you to know about MY latest story, and these are MY powerful friends.…
Mannen som var en av de drivande krafterna bakom en av Sveriges första företagsbloggar har återvänt till bloggosfären efter en längre tids frånvaro. Som konsult på JKL såg…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂