Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
Mitt i allt jobb tog jag tåget söderut i eftermiddags. Tre timmar senare var jag i båten på sjön och mamma la ut kräftburarna igen. Det börjar bli…
Ett av de svåraste områdena att rapportera kring med koppling till webbvärlden är fildelning. Det är en snårskog av separata diskussioner som ofta förväxlas med varandra. För det…
Bloggen Ekonomistas är som en modeblogg för statistik, med dagens outfit i form av några snygga tabeller och pedagogiska texter som till och med får en sifferhatare som…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂