Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggskategorier I mat
- Etiketter Burgare, Hamburgare, Hamburger
Och jag fylls med den där fullmatade sociala energin. Elektriskt. Och jag ramlar. Hoppas. Målar upp en framtid lika snabbt som jag får den att försvinna. Besvikelse. Lyfter…
Det smyger igång, det så kallade vardagslivet. Försöker motstå in i det sista. Men varför tveka egentligen? Det är ju det här jag saknat, längtat efter, önskat. Tanken…
Så mycket barndom. Så många timmar. Jag minns att jag brukade använda Commodore 64-spelet Giana Sisters som någon slags terapiform när jag var liten. När jag väl klarat…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂