Kategorier
Bloggen

Madonna-avsnittet

Så var jag framme vid Madonna-avsnittet av Glee och förutom att det är ett av de bästa avsnitten hittills slår det mig hur stort inflytande Madonna har haft genom åren, och hur otroligt starka många av hennes låtar är. Det som för en mycket yngre version av mig själv mest var häftiga videos och ett unikt uttryck blir sett i efterhand otroligt starka statements och texter som trots deras kommersiella slagkraft kan sägas leva upp till ordet radikala i dess rätta bemärkelse. Jag är antagligen sist i världen att komma till den insikten. So be it.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.