Kategorier
Bloggen

Cory aka ”Finn” är död och det är inte okej

Karaktären Finns betydelse för Glee ska inte underskattas. Han var en av de sämre sångarna och en av de blekaste karaktärerna, men han var ”the straight guy” som alla andra roller kontrasterade emot, på gott och ont. Nu är Cory Monteith som spelade Finn död, bara 31 år gammal. En tragedi på många nivåer. Jag skiter väl i Glee, men man ska inte dö när man är 31. Det är inte okej. Hoppas det finns stämsång och slushies där du är nu Cory. Här är låten som redan i pilotavsnittet sammanfattade allt vad Glee (och kanske livet) handlar om.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.