10 bra tips för den som vill göra en app

Media Evolution fortsätter göra små men väldigt genomtänkta publikationer inom olika områden. Det senaste exemplet är App app  app  app  app – vad man ska tänka på när man skapar en app till mobiltelefoner. I guiden kan man till exempel läsa Claes Magnussons tio tips för den som går och funderar på att ta fram en app. Läs hela listan på Media Evolutions blogg.

En av mina favoritpunkter på listan är den här:

These days there is no value in ideas. All you have to do is ask any large crowd and you’ll get hundreds of people saying “I’ve got an idea for an app!” But none of these ideas matter at all. The only winner is the one who actually does it.

Läs även Björn Jefferys inlägg hos Media Evolution om hur arbetet med Bonniers game studio Toca Boca tog form, 90 markets in one launch.

1 kommentar

En bra aspekt med häftena är att alla texter redan publicerats på nätet. En bra modell för att förlänga livet på texter. Publicera på nätet, fånga upp diskussionen, skriv om (om det behövs), beställ en ny text (om det behövs), publicera på papper, fånga upp den nya diskussionen, osv.