Kategorier
Bloggen

Illustratören Joakim Nyström

Jag och Joakim hamnade på en utställning igår. Utställningen hade en sån där Google-vägg kan man säga. Där besökarna fick lämna avtryck. Jocke lämnade kvar oss två på väggen med några snabba drag. Fint.

Jag och @jnystromdesign framför hans porträtt av oss.

Tidigare på kvällen var vi på Pet Sounds Bar och satt i fönstret och pratade om Jockes teori kring kvinnorollens av strukturen påtvingade förändringsbenägenhet. Den ska förhoppningsvis utvecklas i ett eget inlägg.

Intrigen tätnar. @jnystromdesign kör bourboun.

Tidigare på eftermiddagen beställde vi en ganska jobbig drink på Malmen. Enligt bartendern en av de mest tidskrävande och inget man vill hojta över bardisken vid halv två en lördagnatt.

@jnystromdesign har beställt bartender-resurs-slukaren Old fashioned kl 15.45

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.