Kategorier
Bloggen

”Man ska leva i molnet” – exklusiv förhandsvisning

Som exklusiv mediapartner till Lilla gumman kan jag härmed bjuda dig på en förhandsvisning av en intervju som gjordes med mig på Apple Store i San Francisco. Jag ger bland annat bakgrunden till varför det varit lite tyst på bloggen i några dagar, samt tipsar om vad du kan göra för att undvika bloggtystnad. Johanna intervjuar.

Datorkraschdiskussion from Lilla Gumman on Vimeo.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ””Man ska leva i molnet” – exklusiv förhandsvisning”

Stängt för kommentering.