Jag föll på upploppet till Blogg100

Sviten är bruten. Blogg100-utmaningen har misslyckats. Efter 90 dagar med minst ett publicerat inlägg per dag glömde jag igår att blogga. Jag är trots det ganska nöjd med att ha lyckats hålla igång utmaningen och med bara 10 dagar kvar till målgång kan jag trots allt inte vara alltför besviken.

Misslyckad bloggutmanare

Jag tänker förstås fortsätta blogga ända in i mål och ännu längre än så, men lite smolk i bägaren är det att inte ha en obruten följd av dagliga inlägg.

Jag återkommer med hur Blogg100 har påverkat besöksstatistiken här på Bisonblog och vilka inlägg som varit de mest lästa. Men jag kan lugnt konstatera att utmaningen fått önskad effekt.

6 kommentarer

Du har ju kämpat på fantastiskt bra ändå hörru! Gillar utmaningen, önskar att jag själv hade testat. Vi får se framöver.

Jag kan bara tacka för att du fick igång mig och ”Redaktionen”. Har missat 2 eller om det är 3 ggr själv men har egentligen inte heller koll på exakt hur många dagar jag har kvar – för det har blivit underordnat glädjen över att blogga igen. Även om jag fortfarande lider över att inte ha tillräckling med idéer och uppslag – men det funkar ok ändå. Tack igen

Det har varit en mycket intressant utmaning! Själv har jag 20 inlägg kvar. Ett hack – var så sjuk en dag så jag inte kunde stå upp, men det kompenserade jag någon dag senare. Ibörjan var det skitsvårt att få till en post och det var det enda jag tänkte på under dagarna, vad ska jag skriva om idag???

Men senare har det blivit lättare. Fast efter denna utmaning kommer jag nog gå över till varannandagspostning eller så.

På plussidan: Få upp drivet, prioritera bloggen och skrivandet

På minussidan: Det postas inlägg som kanske inte borde blivit postade och det ”gotta” i inläggen sprids ut på flera poster. Viss urvattning med andra ord. Varannandagspostning eller var tredjedagspostning funkar bättre.

Supertack för att du drog igång detta, det har varit roligt och mycket givande!

Nu 20 inlägg kvar, ge mig styrka…