The Startup Kids

Det finns väldigt många myter om entreprenörskap i webbvärlden. De flesta handlar om 24-timmars arbetsdagar, ett maniskt förhållningssätt till det egna företaget och en kultur byggd på sena nätter framför skärmen och lite eller ingen kontakt med det som många skulle kalla ”det vanliga livet”. Om de myterna blir bekräftade eller dementerade i dokumentären The Startup Kid vet jag inte.

Det finns väldigt många myter om entreprenörskap i webbvärlden. De flesta handlar om 24-timmars arbetsdagar, ett maniskt förhållningssätt till det egna företaget och en kultur byggd på sena nätter framför skärmen och lite eller ingen kontakt med det som många skulle kalla ”det vanliga livet”. Om de myterna blir bekräftade eller dementerade

Svenska Alexander Ljung, en av grundarna bakom Soundcloud, intervjuas i The Startup Kids.
Svenska Alexander Ljung, en av grundarna bakom Soundcloud, intervjuas i The Startup Kids.

i dokumentären The Startup Kids vet jag inte. Men trailern lovar gott och premiären sker nästa månad. Bland de medverkande finns bland annat entreprenörer bakom tjänster som Dropbox, Soundcloud och Vimeo. Producenterna av dokumentären är de två isländska entreprenörerna

[Tipstack: Martina Elm]

2 kommentarer