Kategorier
Bloggen

Cruel Summer

Du vet hur det är. Ett välstädat skrivbord skvallrar om ett inre kaos. Ett hårt yttre tyder på oceaner av osäkerhet. En tom blogg pekar på…

Orkar inte med mina melankoliska drapor som varit den här bloggens signum. Men jag har inte upptäckt någon annan röst än så länge. Därför tystnad.

För några dagar sedan blev det väldigt tydligt att jag är utesluten ur någon slags gemenskap. Tydliga bevis på att jag inte är vän till en vän. Men det finns ju fler. Du ser, den dramatiska rösten finns kvar.

I övrigt är det sommar och förändringens vindar blåser. Du kanske avger nya löften på nyårsafton? Jag gör det mitt i högsommaren. Aldrig är ambitionerna inför resten av året högre än då, när vardagen och blekheten döljs i en dagvill låtsasvärld där allt blir möjligt. Om man med allt menar något som ligger längre fram, absolut inte nödvändigt att leverera just här, just nu.

Febrigt.

Det här är den bästa musikvideo som gjorts.

 

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Cruel Summer”

Stängt för kommentering.