#GBGFTW i två dagar

I det senaste numret av Internetworld har jag gjort ett nedslag i Göteborgs entreprenörsliv. Jag har talat med entreprenörer, inkubatorer och olika ”entreprenörs-stödjande” organisationer för att få deras bild av hur stadens innovationssystem ser ut och fungerar. Imorgon arrangerar Internetworld Webbdagarna i Göteborg, lägligt tajmat med det nya numret av tidningen.

Jag finns på plats i Göteborg för att liverapportera samt vara moderator för två ”spår” under konferensen. Det ena är unconference-spåret där besökarna fått rösta fram tre sessioner. Det andra är spåret om webbdesign. Är du på Webbdagarna hoppas jag att vi ses. Är du någon annanstans kan du som vanligt följa det mesta som händer på de olika scenerna via Internetworld.se och Bambuser. Vi ses.
Uppslag i nya numret av #Internetworld. Mitt reportage om Göteborgs entreprenörsklimat (6 sidor totalt). @mikumaria, där är du ju.