Internetlandet runt

Imorgon börjar konferensen Internetdagarna i Stockholm. Och nyss släpptes årets version av statistikrapporten Svenskarna och internet från .SE. Båda händelserna får sägas vara en temperaturmätare på hur internetlandet Sverige ligger.

Maktministeriets redaktion
Redaktionen bakom mickarna.

I dagens färska avsnitt av podcasten Maktministeriet diskuterar vi vad webbens utveckling har betytt och kan komma att betyda för olika länders utveckling. Statistiken visar också att vi är mer uppkopplade än någonsin tidigare och att vi jobbar mer och mer utanför våra arbetsplatser, dock utan att vi tillbringar mindre tid på själva jobbet. Vad innebär det i längden? Avsnitt 18 av Maktministeriet har dessutom en aktiv livepublik och en ny vinjettlåt. Lyssna, lyssna.

Maktministeriet.se: Så mår internetlandet Sverige