20:e avsnittet om makt och strukturer på internet

Veckans podd handlar bland annat om mobilkamerornas betydelse för integriteten i det offentliga rummet, med tjänster som Memoto på gång och SDgate i färskt minne.

Idag spelade vi in det 20:e avsnittet av Maktministeriet. Vi har hållit på med podcasten i över ett år nu och det är kul att se att vi dels inte tappat sugen ännu och dels att fler och fler lyssnar på våra avsnitt.

Maktministeriet spelar in

Veckans podd handlar bland annat om mobilkamerornas betydelse för integriteten i det offentliga rummet, med tjänster som Memoto på gång och #SDgate i färskt minne.

”Kan du stå för allt du gör om du blir filmad dygnet runt Sverigedemokraterna krisartack vare att de filmat sig själva. Samtidigt går vi alla runt och dokumenterar våra liv med mobilen i högsta hugg och lifeloggingtjänsterna poppar upp som svampar.I veckans avsnitt av Maktministeriet pratar vi om vad som händer när det offentliga rummet blir övervakat av dess egna medborgare”

Avsnitt 20: Alla är Erik Almqvist
Maktministeriet finns på Twitter och Facebook. Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud: