Kategorier
Bloggen

Kom vila med mig

Kom vila med mig. Det har sagts så mycket, hänt så mycket. Orken är nästan slut. Inga fler slag mot hjärtat, dramatik i burar, det sövande dunket av sliten empati.

Kom vila med mig. Vill inte dras ner i den jag var, den jag borde vara, den jag aldrig varit. Inga andra tankar, känslor utan rötter, den överanalytiska tolkningen av att inte vara fri.

Kom vila med mig. Sov i höst, vakna frisk. Håll blicken stadigt, se det du saknar, mena varje ord.

Kom vila med mig.

Apokalypsen är här. Nu är det bara jag och hagelgeväret.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.