Kategorier
Bloggen

Agent of change

Jag är en katalysator för förändring, ett inspirerande exempel, en första instans på vägen till ett nytt liv. Aldrig slutstation.

Det är efter att du hängt med mig som du äntligen ringer det där samtalet, snackar med den där terapeuten, söker det där jobbet, hoppar av den där kursen, arrangerar den där aktiviteten. Men jag tar inget ansvar för dina val. Jag slänger bara upp kortleken i luften och visar dig flera val än de dåliga.

Ensam men fri, isolerad men oberoende, återvänder jag till min borg, och du går vidare. Du går alltid vidare.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Agent of change”

Stängt för kommentering.