Vad jag gör på internationella kvinnodagen

Ikväll dyker hela Maktministeriets redaktion upp på Heléns Krog i Stockholm för att lyssna på ”tre panelsamtal där vi lyfter tjejer, kvinnor och brudar som gör grymma saker på eller via nätet.” Det är poddarna Fan Vad Fittigt och Vreden som arrangerar och Maktministeriets Julia Skott är med i en av panelerna:

Ikväll dyker hela Maktministeriets redaktion upp på Heléns Krog i Stockholm för att lyssna på ”tre panelsamtal där vi lyfter tjejer, kvinnor och brudar som gör grymma saker på eller via nätet.” Det är poddarna Fan Vad Fittigt och Vreden som arrangerar och Maktministeriets Julia Skott är med i en av panelerna:

Hur fungerar podcastens format för att driva den feministiska kampen? Ett samtal mellan Mireya Echeverría Quezada från Camila & Mireyas podcast, Julia Skott från Maktministeriet och Maja Dahl från Fan vad Fittigt.

En som också gör grymma saker på nätet är Bianca Kronlöf: