Podderi poddera

Den här veckan är verkligen galet busy och jag upprätthåller min blogg100-utmaning med kniven mot strupen känns det som. Idag får jag lite av ett fripass genom att skriva om det dagsfärska avsnittet av Maktministeriet som vi spelade in igår och publicerade idag. Alltid skönt när en kan återanvända lite content som jag brukar säga.

I alla fall så pratade vi om falsk argumentation och sponsrade inlägg.

avsnitt29”I vårt bästa avsnitt hittills följer vi upp Bästa BeatriceJonas min vän och Bengt Ohlssons allmänna gnälltrötthet. Vi ställer oss också frågan vad konsekvenserna blir när företagen köper sig plats i våra nyhetsflöden på Facebook och Twitter.”
Maktministeriet.se

Maktministeriet finns på iTunes och Soundcloud. Du kan även prata med oss i redaktionen på Twitter och Facebook.