Fantastisk kortfilm som speglar nätets roll i relationer

På 17 minuter tas du som tittare med på en relationsresa som är långt ifrån unik, men som på ett väldigt tydligt sätt visar hur medierad vår vardag och våra relationer är idag, både när det gäller kommunikation av känslor och uttryck. Känner du igen dig?  (även om vissa saker dragits till sin spets i filmen).

Genom att följa huvudpersonen Noahs datorskärm skapas en väldigt intressant berättarform som jag i princip aldrig stött på förut. Kortfilmen ligger ute på nätet till imorgon, om jag var du skulle jag titta på den nu. Tack Feffe Kaufmann som tipsade om filmen på sin Facebooksida.

”In a story that plays out entirely on a teenager’s computer screen, Noah follows its eponymous protagonist as his relationship takes a rapid turn for the worse in this fascinating study of behaviour (and romance) in the digital age.”

 

2 kommentarer