Kategorier
Bloggen

Lista

Som du märker är det inte som förr här på kajen. Det tuffar på förvisso, men nån vidare glöd är det inte. Min tillvaro dränerar mig på textbaserade uttryck tror jag. Under helgerna brukar jag få igång hjärnan lite smått men då är det annat att stå i.

För att inte göra det här till ännu ett av tusentals "sorry att jag inte bloggar mer"-inlägg så tänkte jag istället gå över till att göra en lista.

Debattämnen jag bara ser passera i periferin och känner att jag inte har koll på:

1. Anna Anka
2. Valfritt litteraturbråk

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Lista”

Stängt för kommentering.