Äntligen en ny FLICKA-kampanj

Dagens Media och Resumé uppmärksammar den senaste FLICKA-kampanjen. Jag tycker den är riktigt bra och rekommenderar ett besök på sidan. Sara Damber (projektledare för kampanjen) for president!

– Vi kommer att fortsätta sätta press på de medier och företag som bidrar till sexualiseringen och utseendefixeringen i samhället. Men vi kommer att använda en del nya grepp jämfört med förra gången, säger Sara Damber. (från Resumé)

Ta även en titt på "reklam"-filmerna som TV3 och TV4 inte vågar visa i rädsla för uteblivna annonsörpengar. Personligen tycker jag det är ett skämt att Vecko-Revyns chefredaktör Charlotta Gustafsson sitter med i FLICKAs Advisory board. Det är som om Jeroen van der Veer (vd för Shell ) skulle sitta med i en forskningsgrupp för alternativa bränslemedel. (Vilket i och för sig inte skulle förvåna mig).