Jamma.se lanserar medlemsbloggar

I version 3.1 av musikercommunityn Jamma.se erbjuds medlemmarna att starta egna bloggar. När du är inloggad kan du även läsa andra medlemmars bloggar och lägga till dem på en bevakningslista. Naturligtvis kan man inte använda trackbacks eller generera statiska sidor. Kommentatorsfunktion verkar också saknas (tänker inte ge mig in i definitionsträsket dock).

Jamma_dump I version 3.1 av musikercommunityn Jamma.se erbjuds medlemmarna att starta egna bloggar. När du är inloggad kan du även läsa andra medlemmars bloggar och lägga till dem på en bevakningslista. Naturligtvis kan man inte använda trackbacks eller generera statiska sidor. Kommentatorsfunktion verkar också saknas (tänker inte ge mig in i definitionsträsket dock). Bloggmöjlighet på ett community känns som ett naturligt steg i "göra en så intressant presentation som möjligt i mitt krypin/visitkort/kontaktsida". Har musikerna något att säga? Det återstår att se.