Gone roadtrippin’

That´s right folks. Bisonblog har uppdaterats sparsamt den senaste tiden och ännu mindre blir det nu när jag försvinner iväg till landet i väst för en liten roadtrip. Turen går från Chicago till New Orleans och resesällskapet består av min gamla vän Tobias. Kanske kommer jag uppleva intressanta situationer som faller inom ramarna för bisonblogs ämneskategorier. I så fall skriver jag om det när jag är tillbaka. So long.

RearviewmirrorThat´s right folks. Bisonblog har uppdaterats sparsamt den senaste tiden och ännu mindre blir det nu när jag  försvinner iväg till landet i väst för en liten roadtrip. Turen går från Chicago till New Orleans och resesällskapet består av min gamla vän Tobias. Kanske kommer jag uppleva intressanta situationer som faller inom ramarna för bisonblogs ämneskategorier. I så fall skriver jag om det när jag är tillbaka. So long.

1 kommentar