Bisonblog fyller fyra och syrran hejar på

Bisonblog-fyra
Idag fyller bisonblog fyra år. Jag tackar och bugar för dig som följt med från starten, men självklart också för dig som hittat hit på vägen. Faktum är att jag även själv vill tacka bloggen. Den har tagit mig med på en fantastisk resa som bara blir roligare och roligare för varje år. Bilden till höger föreställer mig och syrran när jag var runt fyra år skulle jag tro. Hon visste förstås redan då att det fanns gott virke i mig och la armen om för att stötta den blivande bloggaren (själv var jag en av de tidigaste modebloggarna genom min medvetna färgmatchning av kläder och plastprylar). Trots min medvetenhet kunde jag väl inte ana att bloggandet skulle göra så att jag fick jobba åt mina mediefavoriter och träffa intressanta människor hela dagarna.

Tack för fyra bra år! Hoppas vi ses här i minst fyra till.

Läs mer om min bloggfilosofi i de gamla inläggen:
Bisonblog fyller tre – starkare än någonsin
Bisonblog fyller två
Bisonblog fyller ett

9 kommentarer

Grattis! Är det bara jag eller bloggar du mer sällan, men ännu bättre, nu än för bara något halvår sedan? 🙂 Ser fram emot femårsdagen redan!