Puma har en varumärkesboll

En varumärkeshandbok (brandbook) för ett företag blir i dess vilja att omfatta så mycket strategier, värderingar och varumärkes-lull-lull som möjligt ofta ganska uddlös och svår för den vanliga medarbetaren att faktisk omsätta i praktiken. åkestam.holst har gjort en brandball istället.
”Så istället för en brand book gjorde vi en brand ball. En riktig, äkta, röd Puma-boll som passas vidare till alla som ska jobba med varumärket. Och allt som står på den är tre enkla regler som förklarar vårt koncept för Puma Football, ”Welcome to football”.”

En varumärkeshandbok (brandbook) för ett företag blir i dess vilja att omfatta så mycket strategier, värderingar och varumärkes-lull-lull som möjligt ofta ganska uddlös och svår för den vanliga medarbetaren att faktisk omsätta i praktiken. åkestam.holst har gjort en brandball istället.

"Så istället för en brand book gjorde vi en brand ball. En riktig, äkta, röd Puma-boll som passas vidare till alla som ska jobba med varumärket. Och allt som står på den är tre enkla regler som förklarar vårt koncept för Puma Football, ”Welcome to football”."Brandball_3