Internetbubblan ska blåsas upp så mycket det går

Lisa Bjerre gillar entreprenörer och tror inte på en IT-krasch 2.0. Istället tror hon på en stark företagarbubbla som inte brister.

"Det händer att vi pratar på redaktionen om det som vissa kallar den andra internetbubblan. Efter att vi publicerat listan över Sveriges hetaste internetentreprenörer fick vi kritik för att vara med och blåsa upp den. För att vi hyllade företag som ännu inte visat resultat, företag som kan vara – och som vi tror är – morgondagens företag, men som liksom alla modiga satsningar istället kan floppa och vara glömda om ett par år. Min devis är: Ska vi nu vara med och blåsa upp en internetbubbla, då ska vi också ta ett riktigt djäkla djupt andetag innan vi blåser. För jag tror inte att den kommer att brista." Läs krönikan En bra affärsidé får mig att börja gråta>>.

Relaterat: Internetworlds blogg.