Eniro startar blogg

Eniro är nästa bolag att starta företagsblogg på blogg.passagen.se/eniro. Christer Pettersson, ansvarig för eniro.se beskriver satsningen:

"Vi vill få ännu närmare kontakt med våra användare. Därför startar vi en blogg. Vi kommer förstås att berätta om våra nyheter och trender inom sökbranschen. Men framförallt är vi nyfikna på vad ni tycker om oss och om våra tjänster."

När jag läser de inlägg som postats hittills känns det i första hand som ett nyhetsbrev med information om Eniros tjänster och dess fördelar. Inte initierade analyser av sökbranschen och sökannonsering, områden som dock nämns i det senaste inlägget. Eniro, lyft ögonen och berätta vad ni ser. Vilken utveckling och vilka visioner och trender ser ni i er bransch?

1 kommentar

Vacker var den inte heller 🙂
Varför köra passsagens stilformat på den? Ser ju inte klokt ut faktiskt..
Helt annorlunda jämfört med eniro.se, även om det kanske är tanken så bör man nog lägga ner en krona till på att snygga till den.
Och som F säger, om man bara spottar ur sig pressinformation så försvinner halva grejen med bloggen. Men man får väl ge dom lite tid antar jag.