Att tänka på när du går online med din försäljning

Att börja på nätet när det gäller inköp av nya produkter eller tjänster börjar bli självklart för de flesta konsumenter. Ibland handlar det om att undersöka utbudet och sedan gå till en IRL-butik, men allt oftare vill vi köpa direkt från sajten. Då sätts företagens e-handelslösningar på prov. Urban på Uppkopplat.se sammanfattar i tolv informativa punkter vad du ska tänka på när du satsar på e-handel. Något som också diskuterades under Webbdagarna (min sammanfattning) i våras.

1. Analysera affärsidén
2. Nischa er
3. Engagera kunderna
4. Sökmotoroptimera sajten
5. Bygg förtroende
6. Korsmarknadsföring
7. Skaffa fler betallösningar
8. Uppge lagersaldo
9. Presentera dig

Information om varje punkt och resten av listan hittar du i inlägget 12 tumregler för lyckad e-handelUppkopplat.se.