Webbdagarna har börjat

Nu har Webbdagarna börjat igen. Förra gången var jag där och skrev ett ganska omfattande referat. Den här gången sitter jag på läktarplats (bloggosfären) och får nöja mig med sammanfattningar och analyser från deltagarna. De gör oss en tjänst genom att rapportera vad som sägs.

Efter första dagen hittar jag det mest intressanta citatet (Om 3:s satsning på Messenger i mobilen) på arrangören Internetworlds blogg:

"Erik Hörnfeldt förutspår ett och samma internet oavsett om man ansluter med mobil eller dator. Och det viktigaste kommer att vara webbtjänster, som till exempel 3:s lansering av MSN Messenger i mobilerna vilken har gått som tåget, enligt Hörnfeldt.
– För första gången kommer människor in i våra butiker och frågar efter  våra tjänster och inte någon av våra mobiler. "

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer

Va fasen, ett och samma internet för mobil och fast var väl vad de flesta antog att det skulle vara från början? Men snålheten bedrog visheten som vanligt och allt skulle kosta och kunna kontrolleras.
Se bara på Vodafåns idiotidé som dom körde för ett tag sedan att bara de mp3:or som köptes via dom kunde användas som ringsignaler… Dumsnålt är bara förnamnet!

hehe, typ – fast tvärt om… I tunes kan ju fortfarande spela andra låtar än dom som man köper. Telefonj****n kunde inte ha några andra mp3or som ringsingal. men 300 kr senare så var det problemet löst med. Plus att man slapp deras OTROLIGT fula menyer.
Nya Nokian verkar ju nice förövrigt 🙂