Kategorier
Bloggen

konform

Det är svårt att vara ny. Första dagen i tredje klass. Första dagen på ett nytt liv. Första dagen i en ny stad. Tolv år senare började jag hitta tillbaka igen. Ingen tar sig igenom skolan helskinnad. Ingen. Ändå skickar vi barnen dit. De lär sig kollektivets makt. Gruppdynamikens mörkaste delar. Alla var vettskrämda. En del är det fortfarande.

Nu är jag anpassad.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”konform”

Visst händer det att jag är rädd ibland. Nästan som en hare. Förresten, man säger ju en rädd hare. Men hur blir det med ett rådjur? Säger man ett rätt rådjur eller ett rädd rådjur. ÄÄääh, nu är jag så trött att jag har disco i huvet. Du får ursäkta mig.

Stängt för kommentering.