Bloggsmicker funkar alltid

"Titta bara på den mångåriga bloggaren Fredrik Wass
som i och för sig är journalist men som troligtvis har mycket hjärta av
sitt skrivande i bloggformen. Han vikarierar som nyhetsredaktör på
Internetworld just nu och genast har nyhetsrapporteringen där lyfts
flera nivåer."

Det är svårt att inte känna sig smickrad av Anton Johanssons inlägg. Jag har gillat Internetworld (tidningen och webben) sedan flera år och tyckt att nivån varit väldigt hög hela tiden. Det är ett väldigt bra gäng som håller i tåtarna och jag lär mig saker på jobbet varje dag.

2 kommentarer

Ta till dig, du är duktig!
Jag har läst och gillat Internetworld sedan många år jag också – men hela tiden har tidningen och deras sajt varit osynkade. Nyheter kommmer lite då och då medan tidningen hela tiden hållit oerhört hög nivå.
Nu när du börjat publicera nyheterna på webben också så har frekvensen ökat. Åtminstone känns det så.
P.S. Jag gillar din blogg också, förstås :). D.S.

Det ska du ha Fredrik. Du är skicklig i ditt hantverk.
Jag har förresten blivit pappa(!). 🙂