Höhö i en liten ask

Fristads
Fristads har tagit alla fördomar och stereotypa bilder av yrkeskåren hantverkare och förpackat dem i ett community. Förutom att lära dig hur du bäst motiverar att du hellre vill ta en öl med polarna än umgås med tjejen kan du även kolla in de populäraste semi-nude-klippen från youtube eller varför inte diskutera film i forumet (som för övrigt är en gratisvariant från phpBB). Forumadministratören Johan ser till att sätta rätt kulturell nivå i ett av forumets första inlägg:

"Det finns inget värre än filmer som vill vara så
där kulturella. De ska bjäbba om ditten och datten och allting ska vara
djupt och tungt. Jag tycker istället att en film ska ge snabb njutning.
Pang på rödbetan så att säga. Inget fel på våld och sex, bara det är
mycket av det. Det tycker jag."

<ironi>Way to go från Göteborgsbyrån Jerlov Kommunikation.</ironi> Kanske passar Fristadscommunityt bra in bland övriga kundcase som de för Team Manwhore eller BK Häcken. Grabbigt verkar vara en röd tråd. Sunkigt säger jag. Och sorry Jerlov. Det blir nog inget guldägg för det här projektet. Trots att er byråklyschiga programförklaring säger att det är det ni vill ha när ni utformar "radikala" budskap.

"Radikal utformning av våra budskap i meningen "nytt", "kreativt", spännande eller annorlunda är en sk hygienfaktor. En förutsättning för att kommunikationen skall ge effekt. Och en bra fyr om man vill vinna guldägg. Och det vill vi ju."

Snälla hantverkare. Bevisa att Fristads och Jerlov har fel när de placerar er i en målgruppsbox fylld av tonårshumor och könsrollsklichéer.

[Tipstack: BetaAlfa]

Ping. Andra bloggar om: , , , , , , ,

1 kommentar

Fy fan vad tragiskt. Mest synd är det som du säger om alla hantverkare som inte är sexistiska neandertalare. Snacka om att ha misstolkat begreppet radikalt…