Kategorier
Bloggen

Trumslagarpojkar

Jag tycker om att titta bakåt ibland. Ofta tror jag att saker haft en mening från början. Som de här två herrarna till exempel. En koppling genom historien som bara vi kände till. Jag och min gammelfarfar. Det skiljer över hundra år mellan oss. Men vi hör ihop. Fotografiet till höger hittade jag långt efter att jag själv börjat spela trummor. Svårt att tro att det bara är slump.

Nu spelar jag allt mer sällan. Men 20 år raderar man inte så lätt.

trumslagarpojkar

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Trumslagarpojkar”

Stängt för kommentering.