Kategorier
Bloggen

Tage har kommit

"Tänk, när jag kommer hem från Afghanistan i sommar så är bebben ute". Jag och Johanna pratade om det märkliga i att en ny liten människomedlem skulle dyka upp under våren och att jag skulle missa hela grejen eftersom jag var bortrest. Tage förstod bättre. Tage förstod att han var tvungen att snabba på medan jag var hemma på ledighet. Så lite för tidigt dök han upp, med twitter-följe och allt.

Johanna, du är coolast i bubblan och tuffast i stan. Daniel, du är inte dum du heller – en fin man, klokast i förlagsbranschen och inte rädd att göra din grej fullt ut. Tage är i goda händer. Han får fina föräldrar som är trygga med sig själva och med honom.

Jag kan inte sånt här med barn, men jag vet vad vänskap är. Ta hand om hela familjen och hoppas vi ses snart.

Lori's Diner i maj förra året.

Lori´s never fails

Från Johannas twitter-flöde:

Bild 25

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.