Kategorier
Bloggen

Dialog

– Vet du, Kajen. Tänk att det här med kommunikation är så svårt, trots att du jobbar med det. Du är ju utbildad inom området, det borde ju vara busenkelt för dig.
Hennes ansikte är öppet. Och hon tittar på mig med kloka ögon som ser fler trasiga människor på en vecka än de flesta möter under en livstid.

Och jag tänker att hon har helt rätt. Att mina issues är fiktion. Att jakten på det perfekta uttrycket bara är en chimär. Vem försöker jag lura? Jag kan prata pratet, men kan jag gå gången?

Finns det en plats för mig?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Dialog”

Stängt för kommentering.