Kategorier
Bloggen

Säsongens smak

Mina ord bär. Jag tuktar bloggosfären och även de mest stingsliga motvalsbloggarna ställer in sig i ledet. Bra så. För nu är det jag som står för analyserna. Jag sätter bilden, eller frejmar frågan, som vi brukar säga…

Tanken på att mina ord kan förändra är både ett ansvar och en drivkraft. När jag står mitt i bruset behöver jag bara rikta mikrofonen åt ett håll och högtalaren åt ett annat. Budskapen strålar genom mig och blir till sanningar. Sådan är lagen. Och det sker nästan automagiskt.

Men tro inte att jag är nöjd. Du har bara sett början. Än så länge finns försiktighet och anpassning med i spelet. För så jobbar jag. Prövar mig fram, tänjer gränser, sniffar. Det smakar gott. Vill ha mer.

I höst ska du få smaka.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Säsongens smak”

Ja du Kajen – jag gick in hit i går, kunde inte motstå namnet eftersom jag bor på Kajen. Du skriver coolt grannen, och långsamt, det är lätt att fastna. I’ll definitely be back.

Ja, vad menar jag med det? Jag tror att det egentligen handlar om hur jag läser, det går liksom inte att snabbmatskäka. Vilket är menat som en komplimang. Tjing.

Stängt för kommentering.