Jag kände mig som Hitler

Igår släpptes biljetterna till årets Sweden Social Web Camp på Tjärö i Blekinge skärgård (se bilder från förra årets camp). Jag hade kollat upp att biljetterna skulle släppas 22.30 enligt afghansk lokaltid, dvs 19.00 i Sverige, och satt spänd vid datorn för att hänga på låset.

Allt gick bra ända tills kortbetalningen började strula. Paniken spred sig i min kropp. Ett tag såg det riktigt illa ut. Anmälningarna trillade in och helt plötsligt stod det att hela eventet var fullbokat. Jag började bittra loss i diverse kommentarstrådar ända tills Johanna kom till min räddning. Hon lyckades boka en biljett åt mig hemifrån Stockholm istället, och nu är jag one happy camper.

Men jag kände mig ändå som Hitler ett tag. Det kan jag inte förneka. Kolla själv:

1 kommentar

Oj det där har jag missat totalt. Vilket tur att jag och familjen är på Koh Samui i Thailand då. Annars hade man väl gråtit blod.
Var ett tag sen jag hade tid med allt Socialt nätverkande, men idag startar jag min nya blogg.