Kategorier
Bloggen

The datemaker

Vi satt i bilen på väg hem. Min vän och jag. En lyckad dag. Bra samtal och allt det där. Hon konstaterade att jag är duktig på att sätta ihop människor. Senast var det på midsommar. Innan dess nyår. Två par i halvåret är ett bra snitt. Det ska bli min grej.

Jag skaffar vänner, sätter ihop dem och skickar sen iväg dem ut i pardimman. Bra så.

Det kräver förstås ett inflöde av nya vänner hela tiden. Dels för att kunna skapa nya par och dels eftersom pardimman ofta är tjock och exkluderande. Jag får omväxling. De får stagnation. Jag gillart.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”The datemaker”

Stängt för kommentering.