Kategorier
Bloggen

Back in time

Tillbaka i North Beach. Allt är precis som vanligt. Jag och Miriam besöker våra gamla hemmakvarter kring Washington Square. Igår träffade jag Jordan igen, du vet.

Och det känns som att inget har hänt, som att allt är som vanligt, som att tiden stått stilla. San Francisco är som vanligt. Stockholm är som vanligt. Vet inte om jag själv har förändrats. Kanske spelar det ingen roll. Kanske betyder det allt.

Jeff, Jordan and Jeff

Rocelyne, Jordan and Lyssette

View from my hotel room

Miriam at Tony's Pizza

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.