Kategorier
Bloggen

Från början

Jag kunde lägga mig på sängen och bara tänka på henne. Det räckte. Det var när allt var nytt – livet, känslorna, människorna. Jag var inte ett barn, men inte heller vuxen. Min hjärna var marinerad i tonårsangst, men också i fluff.
I timmar kunde jag ligga där. Bara att tänka var gott nog. Hormoner eller kärlek. Det spelade ingen roll. Det spelar ingen roll.

Det är ett sånt slöseri med mig. Det här. Ensamheten. Men jag kan inte bättre. Visa mig.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

10 svar på ”Från början”

Du vet ju hur det är. bra saker dyker bara upp när de inte är tajmade. Så i höst. Det är då det händer, när du egentligen inte har tid:)
Phu nu fick jag ju läsa tre nya inlägg på rad, mitt internetstalkande har klart avtagit sen jag flyttade lovar bättring!
kram

Kajen, grymt galet skoj det var igår. Just nu råder en väldigt örvirrad stämning i vår bloggvärld. Men det som händer på bloggester stannar på bloggfester hehehehe =) Nu ska jag titta på dina bilder =)

Stängt för kommentering.