Kategorier
Bloggen

Konfrontation

Det har visat sig att man inte kan ha mig i möblerade rum. Jag kan inte uppföra mig.

Jag längtar efter mina riktiga vänner.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

6 svar på ”Konfrontation”

@lisa: Svårt att hänvisa till kulturkrock när alla är svenskar.
@Blingbling: Du har inte sett mitt rätta jag.
@Julia: Roligt i teorin, inte i praktiken. 🙂

Hm… Hade exakt samma upplevelse själv igår. Tydligen så är det bara fel att ens existera ibland… Längtar oxå efter mina riktiga vänner. Tur ändå att jag hade Carro med mig.

Stängt för kommentering.