Kategorier
Bloggen

Möte med Anna

Vi klev ur den gula taxin utanför Bimbo Club 365. Snabbt in i vad som bäst kan beskrivas som ett klassiskt amerikanskt ballrom med restaurangbord i olika höjdsektioner, och ett stort dansgolv där svetten från Lindyhop-volterna hjälpt till att putsa ytan. Vi beställde in en flaska vitt och sen stod hon där. Ensam på scenen med en gitarr och en randig skjorta. Med sin klara röst och sitt säkra anslag tog hon oss igenom sina sånger. En av de bästa konserterna för oss. En av de bästa för henne. Och i San Francisco av alla ställen. Vem talar jag om? Anna Ternheim förstås. Ikväll såg jag henne följt av Lykke Li och El Perro del Mar. Svenskinvationen i dalen är ett faktum.

Anna Ternheim live i San Francisco

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Möte med Anna”

Stängt för kommentering.