Kategorier
bilder

Nyår

Ok, jag är tillbaka efter fyra dagar i Amsterdam. Nyår utomlands blev lyckat. Jag åkte dit med nio personer där jag var enda singeln. Kunde blivit tråkigt. Blev det inte. Det blev bra.  Kunde förstås inte lämna D80:n hemma, here you go:

Fyrverkerier överallt

Tolvslaget

Mys

Johanna, Erik och Sofia

Jim och Sofia doing the spoonbender

Koepfel-kyrkan

Hela gänget på nyårsafton

Ego med efterrätt

Och gott nytt år du som läser Kajen. Du var med under mitt 2007 och det kommer jag aldrig att glömma.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Nyår”

Stängt för kommentering.